HTML

Gondolatok ,élmények minden ami Technikai Sport

Technikai sportokkal foglalkozó blog oldal

Friss topikok

  • keletipityuka: Köszönöm szépen Szumi ! :-) Azért jól halad az az N-es gép a kezeid között. Meg aztán 20 év nagy ... (2009.02.14. 20:02) 2009.
  • szumi69: @keletipityuka: Ma néztem az e-maileket.A válaszom a következő:Dobj egy apróhirdetést a Pécsiautós... (2009.01.28. 05:48) Versenyajánló

Linkblog

A legkisebb is számít....... Tesco Szlalom Kupa 2009 09.26

2010.02.17. 12:53 keletipityuka

Bizony,hogy számít. Ezért is gondoltuk úgy Valérral ,hogy ezen a kellemes vénasszonyok nyarát idéző napon ellátogatunk a pécsi uranávorsi Tesco parkolóba,ahol kétségkívül a környék legkisebb nevezői létszámával bíró sorozatát rendezik. De a családias légkör mindenkit kárpótol.Sajna a csapat nagy része távol maradt ilyen olyan okok miatt. Volt akit az előző napi disco viselt meg testileg-lelkileg volt akit pedig a futball szólított el a pályák mellől.No de azért ketten is igyekeztünk méltóképp képviselni kis csapatunkat. Szombaton reggel fél 8kor Valéréktól indultunk útnak amelyet kb 2 km séta és jó 1 óra buszozás jelentett.Noha kicsit lekéstük az első kört azért nemvoltunk elkeseredve. És ha már Tesco akkor megnéztük részletesebben az áruház kínálatát(neeem sört nem vettünk :) ) . A reggelink a következőből állt. Házi szendvics szalvétával szervírozva, napon szétolvadt 7 days  napon megmelegedett energia ital.Miután megreggelizett két fős csapatunk helyet kerestünk magunknak. Alighogy elindultunk egy nagy csattanásra lettünk figyelmesek. Hátranézve láttuk hogy Pap Csabi a Hayabusha motoros Fiattal igencsak másfelé vette az irányt és a gumifalban kötött ki. Mire elindultunk volna,hogy segítsünk a fennakadt autón addigra már annyian voltak ott ,hogy értelmetlennek láttuk századiknak odamenni.Ígyhát folytattuk helykeresésünk.Végül a domboldalban találtunk magunknak helyet egy jobbos visszafordítóban.Maga a verseny nemigazán volt látványokkal teli az ember ezt el sem várja egy szlalomtól (hacsak nem mohácson van) de jobb volt kicsit szívni a benzingőzt mint otthon ülni. Azért Somos Peti Honda motoros kisPolszkijának hangja nemvolt mindennapi és Szaki is szépen lóbálta a sárga BMW-t.Karácsonyi Gabi a fehér Suzukival pedig egy hajmeresztő kétkerekezést mutatott be(én meg persze megint elkiabáltam hogy tető lesz :)) Na meg persze Cserveni Kornél aki úgynézki még mindig nem tanult meg egyenesen menni.Nemis baj:)Az se volt semmi hogy Fóti Peti és Kiss Gábor a két Ladával 2 századdal döntötték el az első hely sorsát Kissg javára. A verseny viszonylag hamar végig ért hiszen fél 3kor már javában hazafelé zötyögtünk .Az estét pedig már a babarci szüreti fesztiválon fejeztük be :)

Így láttuk mi:

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://keletipityuka.blog.hu/api/trackback/id/tr101765964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása