HTML

Gondolatok ,élmények minden ami Technikai Sport

Technikai sportokkal foglalkozó blog oldal

Friss topikok

  • keletipityuka: Köszönöm szépen Szumi ! :-) Azért jól halad az az N-es gép a kezeid között. Meg aztán 20 év nagy ... (2009.02.14. 20:02) 2009.
  • szumi69: @keletipityuka: Ma néztem az e-maileket.A válaszom a következő:Dobj egy apróhirdetést a Pécsiautós... (2009.01.28. 05:48) Versenyajánló

Linkblog

Az első dobogó!

2009.08.21. 19:01 keletipityuka

Nos avval búcsúztam hogy megpróbálunk a 4.-5. hely közelébe autózni majd a versenyen. Lássuk mi sült ki belőle.

 

Szombat reggel fél 8-kor érkeztünk a szervízbe. Öcsi már előtte lehozta a Trabantot így már ott várt minket a kicsike. Amég Andris szüleit vártuk kicsit körbejártam a gépet,magamra állítottam az övet stb. Fél 10-kor vette kezdtetét az adminisztratív átvétel. 10 óra körül el is mentünk a sátorhoz hogy átvegyük a rajtszámokat,egyeztessük az adatokat. Ekkor még úgytűnt minden simán megy nem jelentett gondot hogy csak 2 nap múlva leszek 18 éves. Fél 12-re volt írva a technikai gépátvétel úgyhogy volt időnk bőven tehát nekiálltunk tréningezni. Elsőre feltűnt hogy a pálya iszonyatosan felhordásos lesz a verseny során,nagyon sok volt a levágós rész illetve a kanyar tövébe letett szalmabála ami szép lassan ha érintőre veszik az autók lefoszlik. De amúgy nagyon tetszett. Visszaérve a tréningről meglepődve tapasztaltuk hogy mégse engednek rajtolni csak ha szerzek szülői felelősség vállalói papírt. Végül ez is sikerült és a technikai gépátvétel is. Az 59-es rajtszámot kaptuk ezt is feltettük az autóra és vártuk a prológot.

 

Prológ: Eszméletlen érzés. Egy kb 1 km-es etappal lettünk felvezetve. Sok integető ember volt az út szélén. Megbeszéltük hogy a prológot elspóroljuk csak semmi virtuskodás. A hátsó visszafordító nemjött össze tolattunk egyet aztán Trabika úgy gondolta ő gondoskodik a látványról. Fennakadt a gáz és csak Öcsi lélekjelenlétének köszönhető hogy nem bombáztuk el a gumikat. Ezután leparkoltuk a kocsit hiszen a mezőny egyszerre lett visszavezetve a szervízbe. Megnéztük a prológot aztán ismét visszavezetés leírhatatlan hangulatban.

 

GY 1: Megbeszéltük hogy megpróbálunk bekezdeni de aztán végül egy erős 80%-ot autóztunk.Semmi extra nem történt

GY 2:  Na itt már volt. A pálya közepén van egy B3 elront-J3 kombináció. Nos nem eléggé rontottuk el és a kanyarban lévő bucka feldobott 2 kerékre. Nemsokon múlott a tető de megvolt,aztán pedig egy pályára betekerő biciklis miatt megállítottak minket.

GY 3: Még nemtudtuk mi lesz az előző gyorssal hiszen időt nemkaptunk . Úgyhogy ezt lefűztük ahogy illik. Aztán a szakasz után beszéltünk Balatonyi Árpival aki adott egy új rajtot a 2.gyors helyett

GY 2 restart:  A mezőny közepén mentünk kicsit hirtelenre sikerült nemtudunk igazán koncentrálni. Végülis türhető időt jöttünk és Oberlingéknek akiknek a 2.gyorson gondjuk volt sikerült adni.

GY 4: Itt már tudtuk hogy dobogóért is mehetünk akár. De az ellenfelek nagyon erősek voltak. Aztán jött  a hír: Kiss Pistiék defektet kaptak és 20 mp-el rosszabb időt mentek mint mi. Lukácsék viszont 4-el vannak mögöttünk.

GY 5: Hatalmas volt a tét. A dobogó. Iszonyatosan átjöttünk kategória első idővel és sikerült megtartani a dobogót. A szervíz bejáratnál Zolika már jött gratulálni.

Díjkiosztó: Nagyon hangulatos volt. Remegett kezünk lábunk mikor kiszólítottak 3.-nak. Ezúton is gratulálok az Oberling-Varga és a Kiss-Kissné párosoknak.

Folytatás? Mi sem tudjuk még de Nagypall közel van és mivel mindenkinek új megkéne próbálni.

Részemről folytatás vasárnap mohácson,de csak nézőként.

Köszönöm ezúton is a családomnak,barátaimnak és mindenkinek a szurkolást!:)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://keletipityuka.blog.hu/api/trackback/id/tr191328669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása